Over ons

Historie
De grondlegger van ons bedrijf kwam omstreeks 1854 vanuit Beverwijk naar Eindhoven alwaar hij zich in het noordelijk stadsdeel Woensel vestigde, tot op heden nog steeds onze uitvalsbasis. Na de moeizame oorlogsjaren heeft de derde generatie, de broers Jan en Luus van der Kruijs, aan het zware fundament van ons huidig succesvolle bedrijf gebouwd.

Deze dagen wordt de familietraditie voortgezet door de vierde generatie, Mathieu van der Kruijs, zodat ook in de toekomst het moderne vakmanschap nauw verbonden blijft aan de ouderwets persoonlijke service. Iets wat het bedrijf hoog in het vaandel draagt. Een principe dat het succes van onze onderneming bepaalt.

Jan van der Kruijs
Grondlegger

Heden
Schildersbedrijf van der Kruijs heeft het laatste decennium veel veranderingen ondergaan welke de kwaliteit en veiligheid ten goede zijn gekomen. Naast AF-erkenning, V.C.A. & ISO9001-2000 certificering zijn wij tevens Savantis Erkend leerbedrijf en participant van het S.P.O.S., om zo onze dienstverlening tot in lengte van jaren te kunnen waarborgen. “Afspraak = Afspraak” zijn bij ons geen loze woorden, doch is bij ons een manier van werken, zowel extern als intern. De sterke en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse, uitgekiende vakmanschap resulteert steeds weer in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is, en waarbij wij de hoogste eisen van onze opdrachtgevers als ons uitgangspunt nemen. Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor opleverdata zonder verschuivingen.

Een team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat voor u klaar